De Kerker

Social media

Waar  kan ik mij als SM-er profileren?

BDSM-ers zitten net zoals gewone mensen op Facebook, tinder, twitter en andere social media. Natuurlijk niet zo expliciet uitgesproken, maar je kunt ze overal vinden. Als je echt open over je fetisj of SM-gevoelens wilt praten, is facebook niet helemaal het juiste medium. Je hebt zo een blokkade voor een paar dagen te pakken, als je niet op je woorden en foto’s past!

Gelukkig zijn er ook social media voor Sm-ers. Een daarvan is Fetlife.  Fetlife is een community voor SM-ers van alle soorten en maten.  Het best te vergelijken met Facebook voor SM-ers. Je kunt een profiel maken, foto’s plaatsen, vriendjes verzamelen, dagboeken schrijven, op elkaar reageren en discussies voeren. Het is wereldwijd, maar als dat te groot is, er is een flinke Nederlandse community aan het ontstaan en deze is groeiende.

Een andere bekende site is BDSM-zaken. Hier kun je ook een profiel aanmaken, dagboeken en recensies schrijven en discussies voeren. De site is niet geschikt om foto’s te plaatsen. Je kunt hier wel makkelijk met gelijkgestemden in contact komen. Er is een zoekfunctie aanwezig, waarmee je kan selecteren op woonplaats en interesse. Het lijkt op een soort datingsite, maar dan beter.

Dus wil je andere kinksters leren kennen, of jezelf profileren, of verhalen van anderen lezen. Maak een account en ga aan de gang!